גוף חימום גמיש פטנט רשום בישראל ובארה"ב,עם תקן ישראלי ואירופאי.
עובי 2 מ"מ .ניתן לייצור בכל מידה.ניתן להתקנה בתוך קירות גבס,על קירות מכל הסוגים.מאחורי מראות ,תמונות, על אהיל,שולחן,וכו'. חיבור לרשת החשמל ע"י תקע או חיבור ישיר,ניתן להתקנה בבית חכם בצורה סמוייה.
רמת קרינה נמוכה מהתקן.
אפס תקלות.(ניבחן במשך 5 שנים).
נמכר כיום מפה לאוזן בעיקר לבתים פרטיים.
מתאים לתעשיה.
תע"ש נמצא בין לקוחתנו.
אני מחפס משקיעה לתמ"א 38 ופינוי בינוי אני בתחום משנת 2005 עם ניסיון רב מאוד עם קשרים לזירוז
השקע מינימלית יש ברשותי מיספר ביניינים פוטנצילים עם תשוא יפה מאוד עם תוחנית עיסקית
אבקש להשיר פרטים
אני מחפש משקיעים ל2 מפעלים באירופה:
1. מפעל ייצרני בתחום המים - מחפש להכניס שותף. היקף השקעה - $1,300,000 ~
2. מפעל ייצרני בתחום המזון הטרי - מחפש קונה לכל המפעל והפעילות. היקף השקעה - $7,700,000 ~. אפשרות לעד 60% מימון בנקאי.
במידה והפרטים הראשוניים הנ"ל מעניינים ורלוונטים בהיקף ההשקעה הנדרש אשמח אם תצרו איתי קשר.
עדי - 0544689413
דרוש משקיע לפטנט , מוצר שלא קיים בשוק לאחר בדיקה מקיפה לפני הרישום וסיור של שנתיים בתערוכות עולמיות ,קיים אב טיפוס ראשוני , מוצר נידרש ביותר , אין ספק שהמוצר יגרום למהפכה עולמית סכום ההשקעה עד להרצה כמיליון ש"ח.
תעשיית הגמבלינג באינטרנט מוערכת ב- 40 מיליארד דולר! הגיע הזמן שגם אתה תהנה מהחגיגה הזאת ותקבל פרוסה מהעוגה הענקית.חברות הגמבלינג הגדולות ביותר באינטרנט השוות מליארדי דולרים זקוקות למהמרים ומוכנות לשלם מליוני דולרים עבורם!. כל מהמר מכניס הרבה מאוד כסף לקופה שלהן ולכן הן מוכנות לשלם ביד נדיבה למי שיספק להם אותם. כך זה עובד :
עבור מהמר אחד תקבל לפחות 500 $ מחברת ההימורים
עבור 10 מהמרים תקבל 5000 $
100 מהמרים : 50,000 $
1000 מהמרים :500,000 $
10,000 מהמרים :5,000,000 $
עבור 100,000 מהמרים תקבל 50,000,000 $
באמצעות השקעה מינימלית אנחנו יודעים לצוד מהמרים באינטרנט, מי שמעוניין להיכנס לתעשייה הזאת מוזמן לפנות אלי
במייל : sharurmedia@gmail.com
או לפנות אליי בכרטיס הדה מרקר. דקל שחרור.